Hoogbegaafdheid binnen de ouderenzorg

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij deze e-learning over hoogbegaafdheid binnen de ouderenzorg. Hoogbegaafdheid is een kenmerk dat niet alleen voorkomt bij kinderen en jongeren, maar ook bij ouderen. Het is van belang dat zorgprofessionals in de ouderenzorg begrip hebben voor de uitdagingen die hoogbegaafde ouderen tegenkomen en weten hoe ze hiermee om kunnen gaan.

In deze e-learning introduceren we hoogbegaafdheid en de kenmerken van hoogbegaafde ouderen. Vervolgens bespreken we de uitdagingen waar hoogbegaafde ouderen mee te maken kunnen krijgen in het leven en hoe dit van invloed is op hun communicatie met anderen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe hoogbegaafde ouderen omgaan met lichamelijke klachten en problemen in het algemeen.

Deze e-learning is bedoeld voor zorgprofessionals in de ouderenzorg, die geĆÆnteresseerd zijn in het verbeteren van hun begrip en vaardigheden in het omgaan met hoogbegaafde ouderen. Aan het einde van deze e-learning heb je meer kennis over hoogbegaafdheid bij ouderen en heb je handvatten gekregen om beter te kunnen inspelen op de behoeften van hoogbegaafde ouderen in je dagelijkse werk als zorgprofessional.