E-learning Dossiervorming Module Wettelijke bepalingen

Welkom bij de e-learning Dossiervorming Module Wettelijke Bepalingen!

In deze cursus hebben we aandacht voor wettelijke bepalingen die invloed hebben op de dossiervorming en aan de eisen voldoen. Deze module is vergelijkbaar met het gelijk genaamde onderdeel van de e-learning Dossiervorming in de Zorg.

In de cursus wordt op duidelijke wijze onderscheid gemaakt tussen verschillende werksoorten: gehandicaptenzorg, ouderenzorg en jeugdhulp (lichte vorm). Hierdoor is de cursus voor verschillende zorgverleners geschikt.

Klik hieronder op Bestellen. Vul het formulier in en wacht de factuur af. Na de bestelling zal per deelnemer een persoonlijke inlog worden gecreëerd.

Algemene informatiePraktische informatieKostenInhoudRegistratieTrainingsmogelijkheden

Opleidingsniveau: MBO 3/4 en HBO

Doelgroep: verpleegkundige medewerkers en verzorgenden in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg en hulpverleners voor lichte jeugdhulp.

Geschreven door: Miranda van der Steen

Tags: Dossiervorming, Verpleegkundige zorg, Jeugdzorg

Duur: 1 uur

Leeromgeving: in browser, e-learning is te volgen op laptop, tablet en mobiel.

Bewijs van deelname: ja, na behalen van 80% goede antwoorden op de vragen en het volgen van 80% van de e-learning.

De kosten voor de e-learning is € 12,50 (inclusief BTW) per persoon.

Prijs per cursus is inclusief BTW (21%). Er is staffelkorting mogelijk. Factuur met BTW is mogelijk.

Wil je meer weten over staffelkorting of heb je een vraag over de cursus? Neem dan contact op.

De e-learning bestaat uit 1 inhoudelijke module.

 • Wettelijke bepalingen
  • Privacy en AVG
  • Gezag
  • Inzagerecht
  • Wils- en handelingsonbekwaamheid
  • Beroepsgeheim
  • Toestemming
  • Verslaglegging
  • Stappenplan
  • Meldcode

De e-learning is op te geven voor de vrije ruimte van SKJ. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij SKJ. Meer informatie over de voorwaarden voor de vrije ruimte vind je hier. Op bladzijde 4 is meer te lezen over het toevoegen van een gevolgde cursus die niet geaccrediteerd wordt. Mi-learning kan helaas niets betekenen in deze en kan niet garanderen dat de e-learning op kan worden genomen in de vrije ruimte. In de toekomst zullen e-learnings worden aangemeld voor accreditatie bij SKJ. Dit zal duidelijk worden vermeld bij de betreffende e-learning

Modulair
Deze e-learning is vergelijkbaar met het gelijk genaamde onderdeel van de e-learning Dossiervorming in de Zorg. Naast deze module is ook de module Dossiervorming Module Tekstueel bij Mi-learning te volgen en is tevens vergelijkbaar met het gelijk genaamde onderdeel in de e-learning Dossiervorming in de Zorg. Gezamenlijk zijn de twee modules niet overeenkomstig met de uitgebreide e-learning aangezien daar nog de onderdelen Dossier en Dossiervorming aan zijn toegevoegd.

Blended learning
Blended learning is mogelijk door deze e-learning of een maatwerk vorm ervan te combineren met een incompany training. Klik hier voor meer informatie over de incompany training.

Maatwerk
Maatwerk is altijd mogelijk.

Neem voor blended learning en maatwerk contact op met Mi-learning.